BizZilla
Analiză de portofoliu

Câștigi predictibilitate în afaceri

BizZilla este soluția noastră ingenioasă pentru analiza portofoliului. Ce poți include în portofoliu? Orice firmă a cărei evoluție te interesează sau îți influențează direct business-ul. 

 

 

 

 

Testează gratuit Termene.ro
vezi demo
HubSpot Video

BizZilla - Analiză de portofoliu

Creșterea sănătoasă a unei afaceri depinde de clienții și de furnizorii pe care îi ai. 

Clienții buni sunt fideli, au afaceri în creștere, plătesc la timp și te recomandă în piață.

Furnizorii buni sunt serioși, livrează la timp și la calitatea convenită.

În modulul Analiză de portofoliu din BizZilla, vezi pe loc cui vinzi, de la cine cumperi și cu cine concurezi. Observi evoluția clienților, a furnizorilor și a competitorilor tăi. 

În consecință, poți decide mai ușor ce ai de făcut ca să-ți crești afacerea, încotro să te îndrepți, cum să aloci bugetele de marketing sau dacă e nevoie să schimbi strategia de vânzări. 

 

 

 

BizZilla - Analiză portofoliu

De ce să alegi platforma Termene?

Cea mai rapidă creștere pe piață În cei 7 ani de activitate, compania a înregistrat cea mai rapidă creștere pe piață (anul trecut am depășit un milion de euro în vânzări), în prezent Termene.ro fiind accesată de peste 80.000 de companii.
Data center performant Datele sunt stocate într-un data center performant în care au fost investiți peste un milion de euro și care oferă acces rapid la un volum mare de informații și securitate sporită.
Echipă profesionistă de IT Serviciile pe care le oferim sunt susținute de departamentul de business intelligence, care are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru dedicată inovării și optimizării platformei.
Asigurăm cea mai rapidă actualizare a datelor Platforma Termene oferă în timp real datele de care ai nevoie, pentru ca urmările deciziilor tale să fie pozitive pentru compania ta.
Investim în relația umană pe care o avem cu clienții noștri Imediat după ce îți faci un cont pe Termene.ro îți este alocat un consultant personal, pe care îl poți contacta oricând ai nevoie, prin email sau la telefon. Suntem aici pentru tine, fiindcă succesul tău în afaceri este cea mai bună carte de vizită pentru noi.
Scorul Net al Promoterilor 91% dintre clienții noștri ne recomandă, aceștia fiind mulțumiți de serviciile și platforma puse la dispoziție.

Clienții noștri ne recomandă

Vrei BizZilla - Analiza portofoliului? Completează formularul și te contactăm imediat.