Asigură predictibilitatea companiei tale

Ajutăm companiile antreprenoriale să-și securizeze afacerile și să identifice oportunitățile de creștere prin servicii care combină într-un mod unic colectarea, standardizarea și livrarea de informații complete despre firme cu analiza financiară și de risc.

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DE CONSULTANȚĂ

 

LP Book a meeting Analiză (1080 × 1080 px)

De ce e important să știi situația reală a firmelor cu care faci afaceri

Eviți colaborarea cu firme-fantomă/paravan care au legături cu alte companii sau persoane cu istoric îndoielnic;

 Scazi riscul facturilor neîncasate pentru că reglezi condițiile de colaborare cu clienții în funcție de categoria lor de risc;

 Monitorizezi diferențiat clienții, în funcție de riscul lor de neplată;

 Te înscrii la masa credală în timp util fiindcă ai acces la statusul dosarelor de insolvență.

 

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DE CONSULTANȚĂ

ilustratie asociati

De ce să ai încredere în Termene.ro

6 motive pentru care ne recomandă clienții noștri
Avem cele mai exacte alerte și cel mai precis sistem de monitorizare pentru firme și dosare din instanță.
Te ajutăm să generezi Analiza de portofoliu, care îți arată gradul de risc comercial și de insolvență al fiecărui client/furnizor.
Actualizăm informațiile din platformă cu frecvența maximă posibilă, în funcție de sursa oficială de date.
Fiecare client are consultant dedicat; suntem paroliști și rezolvăm orice solicitare în cel mai scurt timp posibil.
Oferim conținut util despre mediul antreprenorial prin apariții la TV, articole de presă, newslettere, webinarii, articole de blog și postări pe canalele social media.
Prin integrarea API, poți importa direct din baza noastră de date toate informațiile despre firme, în forma decisă de echipa ta de IT.

Ce diferențiază Termene.ro pe piața românească

Echipă de profesioniști
În 8 ani de activitate, am format o echipă de profesioniști compusă din aproape 100 de angajați și colaboratori. Cei peste 100.000 de utilizatori ai platformei fac anual peste 1,8 milioane de verificări de firme.
Cea mai rapidă actualizare a datelor
Asigurăm cea mai rapidă actualizare a datelor despre companii (din 17 surse oficiale) și cel mai rapid sistem de monitorizare & alertare a firmelor. Clienții noștri monitorizează, în total, peste 300.000 de companii.
Scorul Net al Promoterilor
Avem aproape 4000 de clienți, din toate sectoarele economiei, iar 90% dintre ei ne rămân alături an după an și recomandă cu încredere serviciile de consultanță și platforma noastră.
Integrare API
Datele din API sunt structurate în format JSON, compatibil cu toate tipurile de baze de date (CRM) și sisteme de planificare a resurselor (ERP). Aplicația are capacitatea de a răspunde instant la câteva milioane de cereri.
Investim în inteligență artificială
Departamentul de business intelligence are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru, dedicată inovării și optimizării platformei. Desfășurăm un Proiect European de cercetare în inteligența artificială, în valoare de 5 milioane de euro.
Data center performant
Datele sunt stocate într-un data center performant în care au fost investiți peste un milion de euro și care oferă acces rapid la un volum mare de informații și securitate sporită.

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DE CONSULTANȚĂ

Clienți care ne recomandă