O singură platformă.
Toate datele despre companii!

Termene.ro - Sursa ta de informații complete despre firmele cu care faci afaceri.

TESTEAZĂ GRATUIT

Platforma permite accesul rapid și facil la toate datele oficiale financiare, fiscale și juridice ale firmelor.
Te ajută să eviți colaborarea cu societățile fantomă,
să evaluezi corect riscurile parteneriatelor pe baza indicatorilor economici,
să colectezi creanțele în mod amiabil și să identifici noi clienți.

Ce servicii găsești pe Termene.ro:

 
 
 

Verificare firme - național și internațional 

Verifici oricâte firme vrei și ai acces la toate informațiile publice, preluate din peste 15 surse oficiale de date. Vezi Nota Termene.ro, Capacitatea de plată la 30 de zile și Riscul de intrare în insolvență, indicatori unici, calculați prin algoritmi dezvoltați de echipa noastră de IT. Obții rapoarte online pentru companii din peste 20 de țări.

Monitorizare firme

Afli când se întâmplă schimbări în companiile de interes. Câștigi predictibilitate atunci când nu iei decizii pripite. Ai la dispoziție 12 criterii de monitorizare, astfel încât să fii la curent cu toate modificările care se pot petrece într-o companie.

RedBill-Biroul facturilor neîncasate

Verifici dacă un client a fost raportat pentru întârziere la plata facturilor și îți iei măsuri de siguranță: îi livrezi cu plată în avans sau îi ceri o scrisoare de garanție. În RedBill, ai la dispoziție și modulul de colectare creanțe. Indiferent de valoarea facturii, poți începe procedura de recuperare din prima zi de întârziere.

BizZilla-Prospectare piață

Când folosești BizZilla, îți poți genera propria bază de date. Selecțiile pe care le faci sunt foarte specifice, dat fiind că ai la dispoziție peste 50 de filtre pe care le poți combina așa cum vrei.

BizZilla-Analiză de portofoliu

Filtrezi clienții și furnizorii în funcție de gradul de risc pe care îl au firmele lor. Stabilești condiții de colaborare diferențiate pentru fiecare segment de parteneri de afaceri.

API

Preiei în propriul tău sistem informațiile publice despre companii din baza noastră de date. E suficient să scrii numele sau CUI-ul unei firme și restul datelor se încarcă automat, în forma decisă de echipa ta de IT.

Dosare din instanță - gestionare online

Gestionezi și monitorizezi automatizat oricâte dosare vrei și primești notificări când apar noi evoluții în procese. Definești câmpuri personalizate la înregistrarea dosarelor ca să le poți filtra mai ușor ulterior.

Motoare de căutare

Afli în cel mai scurt timp ce vrei să știi despre o persoană sau o companie.

Asociați & Administratori

Buletinul Procedurilor de Insolvențe

Monitorul Oficial Partea a IV-a

Dosare din instanță

TESTEAZĂ GRATUIT

Termene.ro e pentru tine dacă:

Vrei să ai date sigure privind situația financiară, fiscală și judiciară a clienților și furnizorilor tăi
Unul dintre obiectivele tale principale este să reduci numărul facturilor neîncasate la timp
Prețuiești timpul și oamenii, așadar alegi să eficientizezi operațiunile de business
Controlezi riscul comercial și de creditare în relația cu clienții tăi
Înțelegi importanța informațiilor actualizate despre companiile partenerilor tăi de afaceri
Vrei să ai siguranța că iei cele mai bune decizii de colaborare, atât cu parteneri din România, cât și externi

De ce să să-ți iei datele de pe Termene.ro?

Cea mai rapidă creștere pe piață În 7 ani de activitate, am înregistrat cea mai rapidă și constantă creștere din industrie (vom încheia anul 2021
cu o cifră de afaceri aproape de 7 milioane de lei).
Avem peste 1,8 milioane de verificări în platformă pe an
și peste 88.000 de utilizatori.
Data center performant Datele sunt stocate într-un data center performant în care au fost investiți peste 1 milion de euro și care oferă acces rapid la un volum mare de informații și securitate sporită.
Echipă profesionistă de IT Serviciile pe care le oferim sunt susținute de departamentul de business intelligence, care are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru, dedicată inovării și optimizării platformei.
Cea mai rapidă actualizare a datelor Îți oferim în timp real datele de care ai nevoie ca să eviți firmele-fantomă sau cu conexiuni dubioase. Avem cel mai rapid sistem de monitorizare a firmelor și alertare. Clienții noștri monitorizează, în total, peste 300.000 de companii.
Investim în relația umană pe care o avem cu clienții noștri Imediat după ce îți faci un cont pe Termene.ro îți este alocat un consultant personal, pe care îl poți contacta oricând ai nevoie, prin email sau la telefon. Suntem aici pentru tine, fiindcă succesul tău în afaceri este cea mai bună carte de vizită pentru noi.
Scorul Net al Promoterilor Peste 90% dintre clienții care au apelat la noi ne-au rămas alături și recomandă cu încredere serviciile și platforma noastră. Totodată, partenerii noștri apreciază colaborarea și constanța calității premium a serviciilor noastre.

TESTEAZĂ GRATUIT

Vrei să fii la curent cu analizele, sfaturile și resursele pe care le oferim?
Abonează-te la newsletter