Verifică firmele din România

Ai acces instantaneu la informații brute sau rapoarte avansate despre datele financiare, fiscale și juridice ale tuturor companiilor.

Testează gratuit Termene.ro
vezi demo
HubSpot Video

Verificare firme - România

Cunoaște-ți partenerii de afaceri! Afli dintr-o privire care este capacitatea de plată a clienților tăi ca să decizi ce termen de plată le poți acorda sau dacă e mai sigur să ceri plata în avans ori la livrare.

Odată ce verifici o companie în platforma Termene, știi exact cu cine faci afaceri pentru că vezi conexiunile dintre toate firmele la care sunt asociați sau acționari partenerii tăi de business.

Poți afla inclusiv beneficiarul real al oricărei companii, așa cum impune legislația pentru prevenirea spălării banilor.

Ca să fii mereu cu un pas înainte, poți să-ți activezi notificările cu privire la propria firmă și să incluzi în portofoliul monitorizat societățile care te interesează.

Vei afla pe loc orice schimbare în privința sediului social sau a statutului TVA și vei primi notificare dacă una dintre firme e raportată în RedBill pentru facturi neplătite sau apare într-un dosar de justiție.

Verificări firme Termene.ro

Verificarea firmelor pe Termene.ro ți se potrivește dacă:

Vrei să ai date sigure privind situația financiară, fiscală și judiciară a clienților și furnizorilor tăi
Unul dintre obiectivele tale principale este să reduci numărul facturilor neîncasate la timp
Prețuiești timpul și oamenii, așadar alegi să eficientizezi operațiunile de business
Controlezi riscul comercial și de creditare în relația cu clienții tăi
Înțelegi importanța informațiilor actualizate despre companiile partenerilor tăi de afaceri
Vrei să ai siguranța că iei cele mai bune decizii de colaborare, atât cu parteneri din România, cât și externi
Verificare firme Termene

De ce să alegi platforma Termene?

Cea mai rapidă creștere pe piață În 7 ani de activitate, am înregistrat cea mai rapidă și constantă creștere din industrie (vom încheia anul 2021
cu o cifră de afaceri aproape de 7 milioane de lei).
Avem peste 1,8 milioane de verificări în platformă pe an
și peste 88.000 de utilizatori.
Data center performant Datele sunt stocate într-un data center performant în care au fost investiți peste un milion de euro și care oferă acces rapid la un volum mare de informații și securitate sporită.
Echipă profesionistă de IT Serviciile pe care le oferim sunt susținute de departamentul de business intelligence, care are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru dedicată inovării și optimizării platformei.
Asigurăm cea mai rapidă actualizare a datelor Îți oferim în timp real datele de care ai nevoie ca să eviți firmele-fantomă sau cu conexiuni dubioase. Avem cel mai rapid sistem de monitorizare a firmelor și alertare. Clienții noștri monitorizează, în total, peste 300.000 de companii.
Investim în relația umană pe care o avem cu clienții noștri Imediat după ce îți faci un cont pe Termene.ro îți este alocat un consultant personal, pe care îl poți contacta oricând ai nevoie, prin email sau la telefon. Suntem aici pentru tine, fiindcă succesul tău în afaceri este cea mai bună carte de vizită pentru noi.
Scorul Net al Promoterilor Peste 90% dintre clienții care au apelat la noi, ne-au rămas alături și recomandă cu încredere serviciile și platforma noastră. Totodată, partenerii noștri apreciază colaborarea și constanța calității premium a serviciilor noastre.

Clienții noștri ne recomandă

Vrei modulul „Verificare firme”? Completează formularul și te contactăm imediat.